Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΠΗ

Θέλοντας να εκφράσουμε την αγάπη μας και τον σεβασμό μας , στα άτομα 3ης ηλικίας αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το ΚΑΠΗ Αταλάντης.
Πριν πάμε φτιάξαμε κάδρο με ένα ποίημα για τον παππού και τη γιαγιά βασισμένο στις ιδέες των παιδιών. Οι γονείς των παιδιών μας βοήθησαν , φτιάχνοντας κεκάκια για να τα προσφέρουμε ως κέρασμα.









Στο ΚΑΠΗ μας υποδέχτηκαν και μας καλωσόρισαν ο πρόεδρος κ.Στόκας, το προσωπικό και πάρα πολλοί ηλικιωμένοι ,. Παρόντες επίσης που χαιρέτησαν την επίσκεψη μας ,εκτός από τον πρόεδρο κ. Στόκα, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου του Δημου Λοκρών κ. Κολομτσάς και ο Δημ. Συμβουλος Παιδείας κ.Βλαχάβας , ο οποίος μας σύστησε τους ηλικιωμένους , λέγοντας μας λίγα λόγια για την ζωή του καθενός (επάγγελμα κλπ).



















Εξηγήσαμε ότι ο παππούς και η γιαγιά είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και όχι μόνο, μας προσφέρουν τις γνώσεις τους, είναι γέφυρες συνδέουν με το παρελθόν, αναγνωρίζουμε την αξία τους και ότι πρέπει να τους συμπαραστεκόμαστε όταν μας χρειάζονται.
Τους δώσαμε τον πίνακα μας για να τον έχουν ως ανάμνηση της υπόσχεσης μας, τους κεράσαμε και φυσικά μας ανταπέδωσαν το κέρασμα.










Μας ξενάγησαν στο χώρο, είδαμε παλιές φωτογραφίες, τους είπαμε τραγούδια και αυτοί μας είπαν , ιστορίες και τραγούδια.







Στο τέλος της επίσκεψης μας συγκινημένοι φωτογραφηθήκαμε όλοι μαζί. 


Τους ευχηθήκαμε  να'ναι πάντα καλά και ότι θα τους θυμόμαστε!

Γυρίζοντας στο σχολείο ζωγραφίσαμε την επίσκεψη μας .