Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Η ΚΥΡΑ ΠΑΓΩΝΑ ΗΡΘΕ...

Στο νηπιαγωγείο μας με το χαμόγελο στα χείλη και ένα μπουκέτο λουλούδια. στο ένα χέρι.

Μας είπε για τη ζωή της,τα παιδιά της, τα εγγόνια της και τα δισέγγονα της, και ότι παρόλο που μεγάλωσε, εξακολουθεί να προσφέρει όπου και όσα μπορεί.
Ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεων της και μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, γνωρίσαμε τα νιάτα της και στιγμιότυπα από την ζωή της.



















Έδωσε συμβουλές στα παιδιά (να μάθουν γράμματα) και σε όλους μας να σεβόμαστε,ν'αγαπάμε, να βοηθάμε και να μην αφήνουμε μόνους τους ηλικιωμένους .
Εκτός  από το προσωπικό φωτογραφικό υλικό , έφερε μαζί και πλούσιο αρχειακό υλικό από τις δράσεις του ΚΑΠΗ Αταλάντης.Η ίδια υπήρξε πρωτεργάτης και πρωτοστάτης στις ενέργειες για την ίδρυση του.
Συμμετείχε για χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο, κοπιάζοντας για την όσο το δυνατό καλύτερη οργάνωση του.Μας μίλησε για το ρόλο του ΚΑΠΗ και τη σημασία του στη ζωή των ατόμων της τρίτης ηλικίας, για τις δράσεις ,  την κοινωνική προσφορά, τις εκδηλώσεις , τις εκδρομές κλπ
Ξεφυλλίσαμε τεύχη της εφημερίδας που εξέδιδε το ΚΑΠΗ , διαβάσαμε δημοσιεύματα (άρθρα,ιστορίες,ποιήματα), είδαμε φωτογραφίες των δράσεων.












Ευχαριστήσαμε την κυρά Παγώνα για όσα μας έμαθε δίνοντας της το αναμνηστικό δίπλωμα αγάπης.



Τη δροσίσαμε και με μια πορτοκαλάδα.


Και μας υποσχέθηκε πως θα ξανάρθει για να μας κεράσει τον υπέροχο παραδοσιακό συμιγδαλένιο χαλβά της. Και το έκανε



Δημιουργήσαμε κι εμείς τις δικιές μας ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες 











Να'σαι καλά κυρά Παγώνα και πάντα έτσι δραστήρια!