Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ -ΣΥΜΠΡΑΞΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ

Στην πρόταση των Νηπιαγωγών του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Κάτω Τιθορέας να μας επισκεφθούν , ανταποκριθήκαμε θετικά και έτσι την Τρίτη 28 Απριλίου τους υποδεχθήκαμε  στο σχολείο μας με χαρά και τους καλωσορίσαμε !

























Αφού τους ξεναγήσαμε στο χώρο μας, καθίσαμε στην βεράντα συστηθήκαμε , γνωριστήκαμε καλύτερα , μιλήσαμε για τα σχολεία μας , βρήκαμε κοινά στοιχεία μεταξύ μας .



















Τα παιδιά και από τα 2 νηπιαγωγεία συνεργάστηκαν και έφτιαξαν 2 παρόμοιες ομαδικές εργασίες , ζωγράφισαν , έπαιξαν στις γωνιές και γέμισε η αυλή μας από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών και τα παιχνίδια τους .







  
























Οι φίλοι μας φύτεψαν σπόρους σε φυτώριο και τους ζητήσαμε να συμπληρώσουν το κενό που υπήρχε στο πολύχρωμο ουράνιο τόξο που είχαμε φτιάξει αφήνοντας το αποτύπωμα της παλάμης τους , ως ενθύμιο της επίσκεψης τους.








Έφτασε η ώρα του φαγητού και όλοι μαζί απολαύσαμε τα κεράσματα που με χαρά είχαν ετοιμάσει οι γονείς (και τους ευχαριστούμε για αυτό ) για τους καινούργιους φίλους των παιδιών τους.






Μετά το φαγητό μουσική , χορός και παιχνίδια  με μπαλόνια !






Χωρίς να το καταλάβουμε πέρασε η ώρα , συγκεντρωθήκαμε και πριν αποχωριστούμε κρατήσαμε την μία ομαδική εργασία και την άλλη πήραν οι φίλοι μας ,τους χαρίσαμε το φυτώριο και μια μυρτιά να φυτέψουν στο κήπο τους για μας θυμούνται!





Φεύγοντας στη πόρτα είχαμε για τον καθένα ένα μικρό δωράκι φτιαγμένο από εμάς , ως μια γλυκιά ανάμνηση της επίσκεψης .







Στο καλό φίλοι μας !Υποσχόμαστε ότι θα  ανταποδώσουμε την επίσκεψη σας!Χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε  και φίλοι για πάντα γίναμε!




Ζωγραφιές των παιδιών από την επίσκεψη!